Klinik Din Krop

Klinik Din Krop

Sammensæt selv din behandling,

så du får lige præcis den kombination du ønsker

Når du booker din behandling kan du frit vælge at sætte flere behandlinger sammen.

Zoneterapi55

Zoneterapi55 - hvad betyder det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en fuld zoneterapibehandling, hvor jeg kommer hele kroppen rundt (under dine fødder) og retter fokus mod de observationer jeg gør mig under behandlingen.

Hvis der er tale om fokus på en problematik ud fra en lægelig stillet diagnose, vil der evt. være mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, da jeg er RAB-godkendt zoneterapeut i ZCT.

Inden du vælger zoneterapi55, skal du til første behandling vælge Zoneterapi Opstart, så der kan optages lovkrævende journal omkring dig og behandlingen.

Zoneterapi25

Zoneterapi25 – hvad betyder det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en kort zoneterapi, hvor jeg fokuserer på udrensning af kroppen eller afslapning.

Du skal derfor ikke vælge denne behandling, hvis du ønsker en fokuseret, mere behandlende zoneterapi.

Massage25

Massage25 – delkropsmassage – hvad betyder det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en behandling af en del af din krop. Typisk ryg, nakke, skulderproblemer, hvor jeg alene masserer øverste del af din krop (fra lænd/øvre balle og op til hovedbund).

Der kan også være tale om problemer med ben/fødder, så vil jeg massere nederste del af din krop (fra balle til fødder).

Massage40

Massage40 – udvidet delkropsmassage – hvad betyder det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en udvidet behandling af en del af din krop. Det vil sige, at jeg behandler som i massage 25 (se denne) men går endnu mere i dybden med behandlingen.

Denne behandling er god til dig, der har mange spændinger og infiltrationer og har haft det i længere tid.

Behandlingen kan evt. vælges, hvis du ønsker en let fuldkropsmassage.

Massage55

Massage55 – fuldkropsmassage – hvad betyder det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en helkropsmassage. Det vil sige, at jeg massere fødder og ben, baller, lænd, ryg, skulder, nakke, hænder og arme samt hovedbund.

Massage85

Massage85 – udvidet fuldkropsmassage - hvad betyder det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en helkropsmassage, hvor jeg har tid til at gå i dybden med behandlingen og dine eventuelle problematikker.

Denne behandling er god til dig, der har mange spændinger og infiltrationer og har haft det gennem længere tid, men også til dig, der ønsker en komplet, afslappende og dybdegående massage af hele kroppen.

Japansk lifting

Japansk lifting - hvad er det?

Når du vælger japansk lifting får du maksimalt velvære. Jeg starter med en grundig afrensning af din ansigtshud, inkl. let skrub/eksfoliering af huden.

Derefter lægger jeg en opstrammende og dybderensende ansigtsmaske på dig og du får en afslappende nakke- og hovedbundsmassage.

Herefter går i gang med ansigtsmassagen/liftingen, der gives samtidig med abrikoskerneolie. Massagen afsluttes med et par Himalaya-saltkugler, der afgiver nødvendige mineraler til din ansigtshud.

Behandlingen afsluttes med en dybdegående ansigtscreme samt fodmassage.

Du ligger på ryggen under hele behandlingen.

Kombi55

Kombi55 - hvad er det?

Når du vælger kombi55 vil du få en kombination af massage og zoneterapi.

Der arbejdes typisk på en isoleret problematik i din krop, hvor der inddrages både massage og zoneterapi.

Vær opmærksom på, at når du vælger denne behandling, kan der ikke gives et evt. tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Ønskes indberetning til Sygeforsikringen Danmark med henblik på evt. tilskud skal vælges zoneterapi55 som tillægsydelse til massage25 eller massage40.

Kombi85

Kombi85 - hvad er det?

Når du vælger denne behandling, er der tale om en helkropsmassage samt en fuld zoneterapibehandling.

Denne behandling er god til dig, der har mange spændinger og infiltrationer og har haft det gennem længere tid, men også til dig, der ønsker en komplet, afslappende og dybdegående behandling af hele kroppen.

Vær opmærksom på, at når du vælger denne behandling, kan der ikke gives et evt. tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Ønskes indberetning til Sygeforsikringen Danmark med henblik på evt. tilskud skal vælges zoneterapi25 eller zoneterapi55 som tillægsydelse til massage55.

Stress healing

Stress healing - hvad er det?

Når du vælger denne behandling, laver jeg en Reiki healing af din krop. Den nænsomme og rolige healing virker ved, at jeg lægger mine hænder bestemte steder på din krop og derigennem opnår et flow af energi.

Du ligger på ryggen under hele behandlingen, påklædt (med mindre du har modtaget massage først).

Stress healing er god til dig, der ønsker kontakt med din krop, er meget stresset eller til dig, der ønsker en healende afslutning på din øvrige behandling.

Klinik Din Krop

v/Gitte Flygenring

Kælderbjergvej 23

3210 Vejby

CVR nr. 39400979

Tlf. 20137994

E-mail: kontakt@klinikdinkrop.dk